Šesta sjednica Koordinacijskog odbora ministara Vlada Republike Hrvatske i Talijanske Republike


Sutra, u utorak 27. veljače 2024. godine, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održava se šesta sjednica Koordinacijskog odbora ministara Vlada Republike Hrvatske i Talijanske Republike kojom će predsjedati ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i potpredsjednik Vlade Talijanske Republike i ministar vanjskih poslova i međunarodne suradnje Antonio Tajani, s početkom u 11:30 sati.
 
Na počeku sjednice predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.
 
Na sjednici Koordinacijskog odbora uz ministre Grlić Radmana i Tajanija sudjelovat će ministri gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan i Gilberto Pichetto Fratin, te predstavnici ministarstava unutarnjih poslova, ministarstava znanosti i obrazovanja, ministarstava mora, prometa i infrastrukture, ministarstava poljoprivrede i ministarstava kulture i medija dviju vlada.
 
Nakon završetka sjednice u 13 sati predviđena je zajednička fotografija, potom potpisivanje Zajedničke izjave te konferencija za medije ministara Grlić Radmana i Tajanija. 
 
Molimo zainteresirane predstavnike medija da dođu na stražnji ulaz Nacionalne i sveučilišne knjižnice (Ulica Hrvatske bratske zajednice 4), te da svoj dolazak obavezno najave najkasnije 10 sati, u utorak 27. veljače 2024. godine na: glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.


Najave