Ministrica Pusić u Bruxellesu: ostajemo na dosadašnjim pozicijama

“Što se nas tiče, mi ostajemo na svojim dosadašnjim pozicijama. Kao što ste vidjeli i slovenska strana je najavila da će nastaviti što se sadržaja tiče, jedino će poslati novu osobu u proces pregovaranja“ – izjavila je

“Što se nas tiče, mi ostajemo na svojim dosadašnjim pozicijama. Kao što ste vidjeli i slovenska strana je najavila da će nastaviti što se sadržaja tiče, jedino će poslati novu osobu u proces pregovaranja“, izjavila je prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić nakon trilateralnog sastanka Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Europske komisije, održanom danas u Bruxellesu. 

Na upit hoće li to utjecati na proces pregovaranja, ministrica Pusić je rekla kako je slovenska strana poručila da neće te dodala kako Hrvatska nema veze s tim promjenama, već su one rezultat unutarnje slovenske situacije. 

Slovenski premijer Janez Janša danas je najavio da će se 10. ožujka sastati s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem vezano za rješavanje pitanja Ljubljanske banke. Za ovlaštenog predstavnika za to pitanje imenovao je državnog tajnika u svom kabinetu Toneta Kajzera.



Priopćenja