Ministrica Pejčinović Burić primila u nastupni posjet Fakhraddina Gurbanova, veleposlanika Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj

Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić primila je u petak, 2. veljače 2018. godine, u nastupni posjet veleposlanika Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj Fakhraddina Gurbanova...

Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić primila je u petak, 2. veljače 2018. godine, u nastupni posjet veleposlanika Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj Fakhraddina Gurbanova.

Sugovornici su potvrdili dobre odnose dviju zemalja te iskazali želju za još intenzivnijom suradnjom u predstojećem razdoblju, posebice u području gospodarstva i turizma. U okviru EU, ministrica je pohvalila ishod samita Istočnog partnerstva te intenziviranje odnosa EU-AZ kroz održavanje Vijeća za suradnju (Cooperation Council).

Ministrica Pejčinović Burić je zaželjela veleposlaniku Gurbanovu dobrodošlicu i uspješan rad tijekom njegovog mandata u Republici Hrvatskoj.

 



Priopćenja