Ministar Picula primio je danas pobjednik Dječje pjesme Eurovizije, Dino Jelusić ...

Ministra vanjskih poslova Tonina Piculu posjetio je danas u Ministarstvu vanjskih poslova pobjednik Dječje pjesme Eurovizije, Dino Jelusić sa svojim "timom suradnika", kojeg prema riječima njegova oca sačinjavaju otac, majka, sestra i Dinov producent.

Susret ministra i mladog talenta, Dina Jelusića je prošao u iznimno ugodnoj i veseloj atmosferi, koju je ministar opisao riječima: " Dino, moram ti reći da još nikad nisam imao ovako razigranog sugovornika kao što si ti, a pogotovo na fotelji na kojoj ti sada sjediš".

Ministra Piculu je zanimalo kako je dječak star 11. godina uspio postići veliki uspjeh kao što je prvo mjesto na dječjem Eurosongu. Od Dina je saznao da je sve počelo s dvije godine starosti kada je s metlom u ruci pjevao Gibonnijeve pjesme. Turbo Limach Show bio je prava odskočna daska, a nakon toga uslijedili su Egipat, Portugal, Rumunjska, Italija, mnoštvo natjecanja i festivala sve do Kopenhagena i osvajanja, za sada, najvećeg priznanja za svoj muzički talent.

Ministar Picula je čestitao Dinu Jelusiću na pobjedi, poželio mu je uspjeh u daljnjem radu, naglasivši da uvijek može pokucati na njegova vrata i zatražiti pomoć, ako mu bude potrebna.

Na kraju susreta, Dino je ministru Piculi poklonio svoj CD s pobjedničkom pjesmom, a ministar je Dinu poklonio računalo uz želju da mu posluži kako za školske obaveze, tako i za skladanje i pisanje pjesama u čemu je izvrstan.



Priopćenja