Ministar Grlić Radman u nastupni posjet primio veleposlanika Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj Aleksandra Vranješa

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman primio je u četvrtak, 30. siječnja 2020. godine, u nastupni posjet veleposlanika Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj Aleksandra Vranješa

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman primio je u četvrtak, 30. siječnja 2020. godine, u nastupni posjet veleposlanika Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj Aleksandra Vranješa.

Na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo jačanjem dijaloga dviju zemalja te su sugovornici potvrdili dobre i prijateljske bilateralne odnose Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, pri čemu je izražen obostrani interes za daljnjim jačanjem gospodarske suradnje.

Ministar Grlić Radman upoznao je veleposlanika Vranješa s prioritetima hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, osobito s važnošću teme proširenja i jačanja sigurnosti i stabilnosti u regiji, potvrdivši ujedno i potporu Hrvatske Bosni i Hercegovini na euro-atlantskom putu.

 



Priopćenja