Ministar Grlić Radman s mađarskim kolegom Szijjártóm te španjolskim Albaresom

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman susrest će se u četvrtak, 28. travnja 2022. godine, u jutarnjim satima s mađarskim kolegom Szijjártóm te u večernjim sa španjolskim Albaresom.
 
S ministrom vanjskih poslova Mađarske Péterom Szijjártóm sastat će se u VIP salonu Međunarodne zračne luke Zagreb - Franjo Tuđman u 9.30 sati.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka te zajedničke izjave za medije koje su tamo predviđene u 10.15 sati.
 
Ministar Grlić Radman također će se u četvrtak u 20 sati susresti s ministrom vanjskih poslova, EU i suradnje Kraljevine Španjolske Joséom Manuelom Albaresom u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti dolazak španjolske delegacije u 20 sati, te zajedničke izjave za medije u 20.15 sati.
 
Molimo predstavnike medija zainteresirane za praćenje susreta ministra Grlića Radmana s ministrom Szijjártóm da svoj dolazak najave najkasnije do 20 sati u srijedu, 27. travnja 2022. godine na: glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, broj mobitela te OIB ili broj osobne iskaznice. Molimo prijavljene predstavnike medija da pred VIP salon u MZLZ dođu najkasnije u 8.30 sati, radi obavljanja potrebnih sigurnosnih pregleda.

Molimo predstavnike medija zainteresirane za praćenje susreta ministra Grlića Radmana i ministra Albaresa da dođu na ulaz u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na Đorđićevoj 4 te da svoj dolazak najave najkasnije do 18 sati u četvrtak, 28. travnja 2022. godine na: glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.


Najave