Ministar Grlić Radman primio u oproštajni posjet predstojnicu Ureda UNICEF-a Reginu Mariu Castillo Rodriguez

  • Slika
Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman primio je u petak, 29. ožujka 2024. godine, u oproštajni posjet predstojnicu Ureda Fonda Ujedinjenih naroda za djecu (UNICEF) u Republici Hrvatskoj, Reginu Mariu Castillo Rodriguez.

Predstojnica Ureda Castillo Rodriguez zahvalila je ministru Grliću Radmanu na odličnoj suradnji i doprinosu MVEP-a u provedbi UNICEF-ovih programa za trajanja njenog mandata u Hrvatskoj.

UNICEF je prepoznat kao partner od izuzetne važnosti u pružanju potpore djeci i roditeljima u Hrvatskoj, a i izvan granica, pri čemu MVEP ima ulogu koordinatora provedbe programskih aktivnosti UNICEF-a. Takva suradnja rezultirala je značajnim napretkom u području promicanja prava djece i uspješan je primjer dobre prakse za druge zemlje.

Ministar Grlić Radman zahvalio je Castillo Rodriguez za sav njen trud i vrijedan posao koji je nedvojbeno doprinio daljnjem unapređenju prava djece u našoj zemlji, te joj zaželio puno uspjeha u budućem radu.  Ujedno je izrazio želju da se kvalitetna suradnja nastavi i s budućim predstojnikom Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj.

Priopćenja