Ministar Grlić Radman na obilježavanju dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman boravit će u subotu i nedjelju, 13. i 14. siječnja 2024. godine, u Crnoj Gori.

U subotu će se ministar Grlić Radman susresti s potpredsjednikom Općine Tivat Jovanom Brinićem i potpredsjednikom općine Kotor Nebojšom Ševaljevićem (Hotel Regent Porto Montenegro, 10.30 sati).

Potom će održati sastanak s ministrom vanjskih poslova Crne Gore Filipom Ivanovićem, dok će se paralelno potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić sastati sa svojim kolegom Draganom Krapovićem (Hotel Regent Porto Montenegro, 11 sati). Poslije održanih sastanaka predviđene su izjave za medije.

Ministar će potom nazočiti Karikama, tradicionalnom misnom slavlju u katedrali svetog Tripuna u Kotoru s početkom u 18 sati, te sudjelovati na svečanom obilježavanju Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori (Auditorium Doma vojske u Tivtu, 20 sati).

U nedjelju, 14. siječnja, ministar Grlić Radman nazočit će misnom slavlju u katedrali svetog Petra u Baru s početkom u 10 sati, nakon čega će se susreti s hrvatskom zajednicom u kripti katedrale u 11.30 sati.

Najave