Ministar Gordan Jandroković susreo se u četvrtak, 9. prosinca 2010. godine, u Hedehuseneu, tijekom svog radnog posjeta Kraljevini Danskoj, s predstavnicima tvrtke Rockwool

U razgovoru s predstavnicima tvrtke ministar Jandroković istaknuo je kako je stvaranje poticajne poslovne klime, koja doprinosi poslovnim aktivnostima i gospodarskom rastu, jedan od prioriteta Programa gospodarskog oporavka hrvatske Vlade

U razgovoru s predstavnicima tvrtke ministar Jandroković istaknuo je kako je stvaranje poticajne poslovne klime, koja doprinosi poslovnim aktivnostima i gospodarskom rastu, jedan od prioriteta Programa gospodarskog oporavka hrvatske Vlade. Kako bi olakšala i potaknula daljnja strana ulaganja Vlada je pokrenula niz mjera u cilju uklanjanja postojećih zapreka.

U tom kontekstu izrazio je uvjerenje kako će se riješiti i problemi vezani uz početak redovnog rada tvrtke Rockwool u Pićnu. Podsjetio je pritom kako je Vlada Republike Hrvatske u studenome ove godine zadužila Hrvatski fond za privatizaciju za izgradnju pristupne ceste prema tvornici što je preduvjet za dobivanje svih potrebnih dozvola za njezin rad.

Ministar Jandroković ponovio je kako Ministarstvo vanjskih poslova Republike Hrvatske i dalje pomno prati razvoj situacije te izrazio nadu u njezino rješavanje.



Priopćenja