Ministar dr. Miomir Žužul održao je radni sastanak s hrvatskim veleposlanicima akreditiranim u državama Europske unije

Ministar vanjskih poslova dr. Miomir Žužul održao je 13. travnja 2004. na Plitvicama radni sastanak s hrvatskim veleposlanicima akreditiranim u državama Europske unije

U radnom razgovoru s čelnim ljudima hrvatske diplomacije na Plitvicama sudjelovali su uz ministra dr. Žužula – ministrica europskih integracija mr. Kolinda Grabar Kitarović i predsjednik Odbora za vanjsku politiku Hrvatskog sabora Neven Jurica te kao posebni gost veleposlanik Jacques Wunenburger, šef Delegacije Europske komisije u Republici Hrvatskoj. Tema sastanka bila je aktualna - približavanje Republike Hrvatske Europskoj uniji u očekivanju Mišljenja Europske komisije i Odluke Vijeća Europske unije o statusu kandidata Republike Hrvatske za članstvo u Europskoj uniji.

U Zagrebu će 14. travnja ministra dr. Miomira Žužula, državne tajnike Hidu Biščevića i Gordana Bakotu te dvadeset i pet hrvatskih veleposlanika koji su sudjelovali na radnom sastanku na Plitvicama primiti Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić i predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. Ivo Sanader.


Priopćenja