Maksim Mrvica održao koncert i predstavio novi album u kongresnom centru Plenary Hall

  • Slika
  • Slika
U Kuala Lumpuru je na dan Valentinova, 14. veljače, 2023. gostovao jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, Maksim Mrvica. U sklopu turneje po Aziji i Australiji, rasprodanih koncerata u Sydneyu, Melbourneu, Singapuru, Seulu te nizu legendarnih dvorana gdje će tek nastupiti; Hammersmith Apollo, London te Palais des Congres u Parizu, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, napunio je jednu od najprestižnijih dvorana Malezije, Plenary Hall kongresnog centra u Kuala Lumpuru te predstavio svoj novi album “The Collection”.
Uz audiovizualne efekte posebno osmišljene za ovu turneju, najbrži pianist svijeta oduševio je publiku, koja je za ovu priliku putovala satima, zbog oluje koja je zadesila ovo područje.
Veleposlanstvo Republike Hrvatske okupilo je uz članove hrvatske zajednice te kolege diplomate i neke od predstavnika medija, kao što je Tatler Malaysia, koji su napravili i ekskluzivni intervju s našim umjetnikom.
S obzirom na izvrsnu suradnju Veleposlanstva RH s gradskom upravom Kuala Lumpura (DBKL) te gradskog Odjela za kulturu, umjetnost, turizam i sport (CATS), koncertu je nazočio gradonačelnik Kuala Lumpura sa suradnicima.
Posebna gošća bila je YBrs. Dr. Christina Yeo Ken Yin iz odjela za međunarodne odnose u kulturi pri Ministartvu turizma, umjetnosti i culture (MOTAC).

Ostale vijesti