Državni tajnik Bakota u Subotici na obilježavanju druge godišnjice tjednika

Državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Gordan Bakota je u Subotici u Srbiji i Crnoj Gori govorio na proslavi druge obljetnice izlaženja tjednika "Hrvatska riječ"

Državni tajnik Bakota je u ime Vlade Republike Hrvatske domaćinima čestitao drugu obljetnicu izlaženja tjednika te izrazio nadu da će se hrvatskoj manjini u Srbiji i Crnoj Gori uz informiranje na hrvatskom jeziku u pisanim medijima to omogućiti i u elektronskim medijima, prije svega na državnoj televiziji. Bakota je vojvođanskim Hrvatima u tom i ostalim projektima obećao potporu Republike Hrvatske.

Nazočnima su se obratili i savjetnik predsjednika Vlade Republike Srbije Petar Lađević, predsjednik Upravnog odbora Novinsko izdavačke ustanove "Hrvatska riječ" iz Subotice Mate Groznica te ravnatelj i glavni urednik tjednika Zvonimir Perušić.

Proslava druge godišnjice tjednika "Hrvatska riječ" održana je u svečanoj dvorani skupštine općine Subotica u nazočnosti brojnih visokih gostiju i predstavnika svih hrvatskih institucija i organizacija u Srbiji i Crnoj Gori.



Priopćenja