Čestitka ministra Grlića Radmana povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

  • Slika
Dragi Hrvati u Domovini i izvan nje, dragi građani Republike Hrvatske, od srca svima čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Na 28. obljetnicu velike pobjede u Domovinskom ratu, s neizmjernim ponosom i dubokom zahvalnošću odajemo počast našim hrabrim hrvatskim braniteljima, njihovim ratnim zapovjednicima, i samom vrhovnom zapovjedniku, predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Svi su oni imali najčvršće uporište koje jedna oružana sila može imati - uporište u cjelokupnom hrvatskom narodu, koji je u tim prijelomnim povijesnim trenutcima bio jedinstven i odlučan u borbi za svoju slobodu.

Neka nam to jedinstvo i odlučnost, ta požrtvovnost i ideali, budu izvor nadahnuća za sva naša daljnja nastojanja u izgradnji Hrvatske kao demokratske i prosperitetne države, unutar zapadne zajednice slobodnih nacija, kojoj ponosno pripadamo. Jedino takvim pristupom odat ćemo istinsku počast i svima onima koji su u slobodu Hrvatske uložili svoje vlastite živote. Te naše najbolje sinove, te naše junake, Hrvatska nikada neće zaboraviti!

Priopćenja