Državna tajnica za ustroj, razvoj i upravljanje u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Vera Varga, primila izaslanstvo valonskog parlamenta, koje je predvodio predsjednik Parlamenta José Happart

Državna tajnica za ustroj, razvoj i upravljanje u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Vera Varga, primila je danas, 8. studenog 2005. godine, izaslanstvo valonskog parlamenta, koje je predvodio predsjednik Parlamenta José Happart

Tijekom sastanka državna tajnica Varga upoznala je valonsko izaslanstvo s eurointegracijskim procesom u Republici Hrvatskoj i pripremama koje je Republika Hrvatska provela za što uspješnije vođenje pregovora s Europskom unijom.

Predsjednik Parlamenta Happart čestitao je Republici Hrvatskoj na otvaranju pristupnih pregovora s Europskom unijom, ponudivši tehničku pomoć svoje zemlje Republici Hrvatskoj u cilju što uspješnijeg integriranja u Europsku uniju.

Državna tajnica Varga zahvalila je predsjedniku Happartu na iskazanoj potpori, naglasivši pri tom da su iskustva država članica Unije dragocjena za Republiku Hrvatsku.




Priopćenja