Službeni posjet ministra vanjskih poslova Francuske Republike Jean-Yves Le Driana Republici Hrvatskoj

Ministar za Europu i vanjske poslove Francuske Republike Jean-Yves Le Drian boravit će u četvrtak, 14. siječnja 2021. godine, u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Ministri Grlić Radman i Le Drian prvo će posjetiti u 10:30 vojarnu „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji, gdje su po dolasku predviđene izjave za medije, nakon čega će ministri obići vojarnu i sam centar grada.

Nakon Petrinje, ministri će se uputiti u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u Zagrebu, gdje će u 12:30 održati sastanak, nakon kojeg je predviđena konferencija za medije u 13:40 sati.

Molimo zainteresirane predstavnike medija koji će pratiti izjave za medije u vojarni u Petrinji da svoj dolazak u vojarnu najave najkasnije do četvrtka, 14. siječnja 2020. godine, do 9:00 sati, na: glasnogovornik@mvep.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar/snimatelj/fotograf) i broj mobitela.

Molimo zainteresirane predstavnike medija koji će pratiti konferenciju za medije u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (ulaz Đorđićeva), da svoj dolazak najave najkasnije do četvrtka, 14. siječnja 2020. godine, do 12:00 sati, na: glasnogovornik@mvep.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.