Gradonačelnik Bihaća ministrici Pusić uručio ključeve grada

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić primila je povelju i ključ Bihaća, koju joj je, kao počasnoj građanki Bihaća, uručio gradonačelnik Bihaća ...


Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić primila je povelju i ključ Bihaća, koju joj je, kao počasnoj građanki Bihaća, uručio gradonačelnik Bihaća Emdžad Galijašević. Titula počasne građanke Bihaća dodijeljena je ministrici Pusić u veljači ove godine za unapređenje vrijednosti demokratskog društva kroz čuvanje i jačanje europske perspektive Bosne i Hercegovine. Ministrica je naglasila kako joj je iznimna čast što je primila ovakvo priznanje te dodala kako će nastaviti raditi na jačanju suradnje u korist obiju država.

Ministrica Pusić i gradonačelnik Galijašević razgovarali su također i graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo – Izačić pri čemu je ministrica istaknula kako „ovisno o razini prometa, taj granični prijelaz može postati prijelaz najviše kategorije, tj. onaj preko kojeg prelaze i žive životinje i hrana životinjskog porijekla“.



Priopćenja