Predaja vjerodajnica veleposlanika Kreše Glavača predsjedniku Senata i vršitelju dužnosti državnog poglavara Kraljevine Kambodže

Veleposlanik Krešo Glavač predao je 10. travnja 2017. godine u Phnom Penhu kao nerezidentni veleposlanik vjerodajnice predsjedniku Senata i vršitelju dužnosti državnog poglavara Kraljevine Kambodže, Samdechu Vibolseni Pheakdei Say Chhumu.

Predsjednik Senata i vršitelj dužnosti državnog poglavara poželio je veleposlaniku Glavaču dobrodošlicu i izrazio želju za nastavkom dobrih bilateralnih odnosa uz nadu za daljnjim intenziviranjem suradnje na svim poljima od zajedničkog interesa. Sugovornici su se posebice osvrnuli na sektore turizma, gospodarstva i obrazovanja, s obzirom da u ovim područjima postoji veliki potencijal za razvoj suradnje.

U razgovoru je veleposlanik Glavač prenio izraze štovanja i pozdrave predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i uputio poziv predsjedniku Senata i vršitelju dužnosti državnog poglavara Kraljevine Kambodže za posjet Republici Hrvatskoj.

Zaključno, istaknuta je obostrana želja za češćom razmjenom posjeta političkih dužnosnika dviju zemalja.



Ostale vijesti