Prezentacijom hrvatskih vina Veleposlanstvo RH u Republici Poljskoj nastavlja s poticanjem ulaska hrvatskih tvrtki na poljsko tržište

Prezentacijom hrvatskih vina, koja je održana u nedjelju, 6. studenoga 2011. godine, u Varšavi, Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Poljskoj nastavlja s poticanjem ulaska hrvatskih tvrtki na poljsko tržište.

Riječ je o jednoj u nizu prezentacija hrvatskih vina namijenjenih za prodaju u Poljskoj, a kojoj su osobno nazočili hrvatski vinari Krauthaker i Toljanić.

Trenutno se hrvatska vina mogu pronaći na tržištima Varšave i Krakowa, a s obzirom na velik broj stanovnika, te značajan broj velikih gradova u Poljskoj, ovom prezentacijom Veleposlanstvo nastoji pomoći zainteresiranim hrvatskim vinarima da uz pomoć hrvatskih počasnih konzula pronađu moguće distributere i u gradovima Poznanu, Bialystoku, Bydgoszcu, uz istovremeno širenje predstavljenosti u Varšavi.

Sljedeći korak, nastavno na održanu prezentaciju, bit će odlazak u Bialystok, potom u Krakow, Poznan i Bydgoszc s ciljem ostvarivanja izravnog kontakta s mogućim distributerima. U tom smjeru u tijeku su pripreme, kako za nove prezentacije ovakvog tipa, tako i za organizaciju gospodarskih foruma i drugih aktivnosti na tom području.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Varšavi


Ostale vijesti