Tijekom boravka u Tokiju povodom održanog Svjetskog prvenstva u gimnastici, članovi hrvatske gimnastičke reprezentacije i njihovi treneri primljeni su u Veleposlanstvu Republike Hrvatske

U Tokiju je od 7. do 16. listopada 2011. godine održano 43. Svjetsko prvenstvo u gimnastici, na kojem su sudjelovali hrvatski gimnastičari Tijana Tkalčec, Tina Erceg, Dina Madir, Filip Ude, Marijo Možnik i Robert Seligman.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske primilo je tom prigodom 14. listopada 2011. godine članove hrvatske gimnastičarske reprezentacije i njihove trenere, a veleposlanica Mira Martinec zaželjela im je dobrodošlicu te zahvalila na dolasku i pojedinim pripadnicima hrvatske zajednice koji žive u Tokiju i okolici.Pohvalila je odličan nastup naših sportaša na održanom svjetskom prvenstvu te im zaželjela uspjeh u budućim sportskim i životnim natjecanjima. Voditelj hrvatske delegacije Vladimir Mađarević zahvalio je u ime reprezentacije na toplim riječima dobrodošlice veleposlanici Martinec i djelatnicima Veleposlanstva.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Japanu


Ostale vijesti