U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske u petak, 10. lipnja 2011. godine, upriličena je svečana podjela potvrda o položenom ispitu nakon odslušanog Specijalističkog konzularnog tečaja

U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske u petak, 10. lipnja 2011. godine, upriličena je svečana podjela potvrda o položenom ispitu nakon odslušanog Specijalističkog konzularnog tečaja.

U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske u petak, 10. lipnja 2011. godine, upriličena je svečana podjela potvrda o položenom ispitu nakon odslušanog Specijalističkog konzularnog tečaja, kojom prigodom su se u ime Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija obratili veleposlanik Vinko Ljubičić, ravnatelj Uprave za konzularne poslove i veleposlanik dr. sc. Mladen Andrlić, ravnatelj Diplomatske akademije.

Na poticaj ravnatelja Uprave za konzularne poslove, Vinka Ljubičića, u razdoblju od 28. veljače 2011. godine do 24. ožujka 2011. godine, održan je u Zagrebu, u organizaciji Uprave za konzularne poslove i Diplomatske akademije, jednomjesečni Specijalistički konzularni tečaj, na kojem je sudjelovalo 45 djelatnika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija. Tečaj je organiziran u svrhu objedinjavanja programa i stručnog usavršavanja u okviru priprema za odlazak djelatnika na rad u diplomatsko-konzularna predstavništva, kao i u svrhu upoznavanja sa radom Uprave za konzularne poslova.

Vinko Ljubičić
ravnatelj

Ostale vijesti