Ravnateljica mr. sc. Dubravka Vlašić Pleše održala je u petak, 19. studenog 2010. godine, u Virovitici predavanje studentima, učenicima i članovima Savjeta mladih te članovima različitih udruga mladih Virovitičko-podravske županije na temu „Ulazak Hrvatske

U okviru provođenja Komunikacijske strategija za informiranje hrvatske javnosti o Europskoj uniji i pripremama za članstvo ravnateljica Vlašić Pleše predstavila je aktualno stanje pristupnih pregovora Republike Hrvatske s Europskom unijom

U okviru provođenja Komunikacijske strategija za informiranje hrvatske javnosti o Europskoj uniji i pripremama za članstvo ravnateljica Vlašić Pleše predstavila je aktualno stanje pristupnih pregovora Republike Hrvatske s Europskom unijom, kao i aktivnosti vezane za informiranje hrvatske javnosti o prednostima članstva u Uniji. Osvrnula se pritom i na brojne mogućnosti koje mladima donosi pristupni proces i članstvo.

O aktivnostima za mlade i programima mobilnosti Europske unije govorile su Ivana Puljiz, ravnateljica Uprave za međunarodnu suradnju i europske integracije Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Tina Šarić, ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU.

Predavanje je organizirano u suradnji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija i Županijskog savjeta za europske integracije Virovitičko-podravske županije, a ravnateljica Vlašić Pleše i ostali predavači ovom su se prigodom sastali i sa županom Virovitičko-podravske županije Tomislavom Tolušićem i njegovim suradnicima.



Priopćenja