U Monfalconeu održan “SYAT - Ship Yaht Advanced Tehnology“

Međunarodna konferencija inovativnih pomorskih tehnologija za brodove, komercijalne luke i marine pod nazivom “SYAT - Ship Yaht Advanced Tehnology“ održana je u razdoblju od 28. do 29. studenoga ove godine u Muzeju brodogradnje – MuCa u Monfalconeu, u organizaciji Klastera pomorske tehnologije pokrajine Furlanija Julijska krajina i Aries specijalizirane agencije pri Gospodarskoj komori Venezia Giulia.

Dvodnevna konferencija okupila je sudionike iz sedam  država (Italije, Hrvatske , Nizozemske, Velike Britanije, Bugarske, Turske i Slovenije), tvrtke iz privatnog i javnog sektora, znanstvenike, znanstvene institute, sveučilišta i ostale stručnjake iz pomorskog sektora.

Na Međunarodnoj konferenciji “SYAT - Ship Yaht Advanced Tehnology“ Republiku Hrvatsku su predstavljali predstavnici Hrvatskog klastera konkurentnosti pomorske industrije, Brodarskog instituta Zagreb, Brodosplita, iCat-a, Echo-a, SEKOM-a, Tema i SailRouter-a, koji su sudjelovali na prezentacijama, sastancima te susretima poduzetnika i gospodarstvenika u formatu B2B.



Priopćenja