Bilateral Investment Map Brazil – European Union

Delegacija EU i brazilski Apex objavili su brošuru pod nazivom Bilateral Investment Map Brazil – European Union koja je izrađena u cilju pregleda investicijskih projekata između Brazila i država članica EU.

Brošura Bilateral Investment Map Brazil – European Union pokrenuta je 21. rujna u sjedištu Brazilske agencije za promociju izvoza i ulaganja (Apex-Brasil). Događaj je otvorio veleposlanik EU u Brazilu, João Cravinho i predsjednik Apex-Brasil, veleposlanik Roberto Jaguaribe, a prisustvovali su brojni predstavnici zemalja članica EU, brazilske vlade i poslovne zajednice.

Bilateral Investment Map Brazil – European Union je inicijativa Apex-Brazila i Delegacije Europske unije u Brazilu, koja ima za cilj mapiranje procesa investicija između Brazila i EU kako bi se prezentirali gospodarski odnosi između Brazila i EU-a te podržali investitori korisnim informacijama o bilateralnim investicijskim strategijama.

Brošura je objavljena na engleskom i portugalskom jeziku te je objavljenja na https://eeas.europa.eu/delegations/brazil/32670/bilateral-map-brazil-european-union-investment-was-launched_en

Brošuru možete vidjeti OVDJE.



Priopćenja