Sense Consulting kreće s kampanjom prikupljanja sredstava putem platforme Funderbeam SEE

Tvrtka za poslovno savjetovanje Sense Consulting putem platforme Funderbeam planira prikupiti 4 do 5 milijuna kuna, a sredstva namjeravaju uložiti u akviziciju tvrtke u Hrvatskoj, širenje poslovanja u Srbiji te daljnji razvoj digitalnih savjetničkih usluga. Riječ je o drugoj kampanji društva Funderbeam South-East Europe (SEE), koja je predstavljena u prostorima HUB385.

CIlj kampanje je prikupljanje sredstava za osnaživanje i razvoj digitalnih savjetničkih usluga, širenje poslovanja na tržište Srbije te akviziciju komplementarne tvrtke. Time ćemo još brže ostvariti našu viziju da postanemo vodeća tvrtka za poslovno savjetovanje u jugoistočnoj Europi, ustvrdio je glavni partner u Sense Consultingu Vedran Antoljak. Dodao je da se Funderbeam svojom inovativnošću značajno izdvaja od drugih sličnih platformi za prikupljanje kapitala.

Funderbeam South-East Europe (SEE) u rujnu prošle godine osnovali su Zagrebačka burza i estonski Funderbeam Ventures, a podupire ga i Europska banka za obnovu i razvoj kroz Shareholders Special Fund.

(Hina)



Priopćenja