Happy Tours; prezentacija o Hrvatskoj, kao turističkoj destinaciji

Hrvatska turistička agencija Happy Tours iz Poreča, koja ima svoju podružnicu i u Kuala Lumpuru održala je prezentaciju o Hrvatskoj, kao turističkoj destinacija, u Singapuru, 17. listopada 2016. Hrvatska je predstavljena u okviru dana turističkih turoperatora Happy Toursa, koji su se već održali u Kuala Lumpuru i Bangkoku, a početkom slijedeće godine planiraju održati prezentaciju i u Jakarti, za indonezijsko tržište.

Nazočnima su predstavljene prirodne ljepote Republike Hrvatske, gradovi, kultura i povijesne znamenitosti te gastronomija. Kao hit ponude predstavljena su individualna i grupna putovanja, religijska putovanja (halal destinacija), VIP te putovanja s motociklom po RH. Hrvatska je svakako nova i zanimljiva destinacija turistima iz zemalja ASEAN-a, a izuzetni interes za naše turističke destinacije iskazuju turisti s Tajlanda, Filipina, Singapura i Indonezije. Većina turista s ovog područja putuje u pred i post sezoni, što doprinosi produžetku hrvatske turističke sezone, a svake godine broj dolazaka u Hrvatsku iz navedenih država se povećava.

Agencija Happy Tours predstavila se i ove godine na štandu VRH u Jakarti u sklopu turističkog sajma zemalja EU pod nazivom Destination Europe, održanog u Jakarti u organizaciji DEU.



Priopćenja