Prezentacija hrvatske gastronomije u Jakarti

U organizaciji predsjednika Hrvatsko-indonezijskog poslovnog vijeća g. Tomislava Vuka, Veleposlanstva Republike Hrvatske u Indoneziji, KADIN-a i hotela Borobudur u Jakarti, dana 04. studenog 2016., organizirana je prezentacija hrvatske gastronomije, čokolade i vina. Gostima su ponuđeni pršut Voštane, tartufi i proizvodi od tartufa Natura, maslinovo ulje Oleum Verde i Salvela, sirevi Paška sirana, čokolade i bomboni Kraš, vina Bolfan te alkoholna pića Badel 1862.

Na događanju se okupilo oko 40-ak ljudi iz poslovnog svijeta, uvoznici i distributeri vina, javni mediji (HRT), veleposlanici akreditirani u Republici Indoneziji, predstavnici ministarstava, Indonezijske gospodarske komore (KADIN), predstavnici hotela i ugostiteljskih objekata te ljudi iz političkog, gospodarskog i kulturnog života Indonezije.



Priopćenja