Prezentacija hrvatske gastronomije u Jakarti

U organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske Jakarta i  hotela Borobudur u Jakarti je 12. studenoga 2015. organizirana prezentacija hrvatske gastronomije, gdje su predstavljana vina Stina i Skaramuča, maslinovo ulje Belić i Zigante tartufi. Gostima se nudio i hrvatski pršut koji je donirala Konoba Dida iz Zagreba.

U ugodnom prostoru  Churchill bara u hotelu Borobudur prikazivani su i promidžbeni filmovi Hrvatske turističke zajednice (HTZ), a dijelili su se i promidžbeni materijali  TZ Grada Zagreba. Na događanju se okupilo oko 40-ak ljudi, uvoznici i distributeri vina, poslovni ljudi, javni mediji, veleposlanici akreditirani u Indoneziji, predstavnici ministarstava, Indonezijske gospodarske komore, predstavnici hotela te ljudi iz političkog, gospodarskog i kulturnog života Indonezije). Cijeli događaj bio je popraćen i od predstavnika mjesečnih časopisa, Jakarta NOW i The Peak te mjesečnika hotela Borobudur.



Priopćenja