Prezentacija Lučke uprave Rijeka, Luke Rijeka d.d. i Jadranskih vrata d.d

Prezentacija Lučke uprave Rijeka, Luke Rijeka d.d. i Jadranskih vrata d.d na Sajmu u Šangaju, 8. do 10. lipnja 2010.

U okviru sajma “Transport Logistics China - 4th International Exhibition for Logistics, Telematics and Transport” koji je održan u Shanghai-u d 08. do 1. lipnja 2010. zajednički su se predstavili Lučka uprava Rijeka, Luka Rijeka d.d. i Jadranska vrata d.d.

Prezentacija Lučke uprave Rijeka, Luke Rijeka d.d. i Jadranskih vrata d.d na Sajmu u Šangaju, 8. do 10. lipnja 2010.

U okviru sajma “Transport Logistics China - 4th International Exhibition for Logistics, Telematics and Transport” koji je održan u Shanghai-u d 08. do 1. lipnja 2010. zajednički su se predstavili Lučka uprava Rijeka, Luka Rijeka d.d. i Jadranska vrata d.d. Tijekom sajma hrvatsko izaslanstvo pratio je veleposlanik RH u NR Kini prof. dr. Ante Simonić. U okviru Sajma držane su zapažene prezentacije Lučke uprave Rijeka, Luke Rijeka d.d. i Jadranskih vrata d.d. pod službenim nazivom: "CROATIAN PORT - PORT OF RIJEKA / A Central European connection for the best logistic networking".

Zajedničko izaslanstvo Lučke uprave Rijeka; Luke Rijeka d.d., Jadranskih vrata d.d. i VRH iz Pekinga na izložbenom prostoru Sajma u Šangaju, 8. do 10. lipnja 2010.

Međunarodni sajam za logistiku i promet (Transport Logistic China) pokrenut 2004. godine kao nastavak 20-ak godina uspješne tradicije europskog sajma Transport Logistic Munchen, te predstavlja njegovo proširenje za područje Kine i zemlje Azije. Nastup luke Rijeka na Sajmu koji je ove godine okupio 431 izlagača iz 46 zemalja svijeta, omogućio je predstavljanje i upoznavanje poslovnih partnera s prednostima prometnog pravca preko luke Rijeka te upouznavanje s razvojnim projektima koji luku Rijeka u slijedećih pet godina dovode na poziciju najveće kontejnerske luke u sjevernom Jadranu.

Hrvatsko izaslanstvo tijekom posjeta Veleposlanstvu RH u Pekingu



Priopćenja