USAID predstavio turističke potencijale BiH u Jordanu

Vlada SAD-a je putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) predvodila izaslanstvo javnih institucija i turističkog sektora Bosne i Hercegovine u Jordanu, s ciljem promocije Bosne i Hercegovine na potencijalno ključnom turističkom tržištu i prikupljanja znanja o iznimno uspješnoj turističkoj industriji u Jordanu.
Tijekom devetodnevne turneje, od 15. do 24. ožujka, predstavnici USAID Projekta održivog razvoja turizma u Bosni i Hercegovini promovirali su turističke atrakcije Bosne i Hercegovine pred 20 vodećih jordanskih turoperatora na događaju koji su zajednički organizirali Turkish Airlines, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, Turistička zajednica Sarajevske županije (Visit Sarajevo) i Jordansko udruženje turističkih agencija (JSTA).
USAID Tourism pomaže u izgradnji turističke slike Bosne i Hercegovine na strateškim tržištima širom svijeta, potičući više turista da posjete Bosnu i Hercegovinu, te stvarajući kvalitetna radna mjesta u Bosni i Hercegovini. Sa svojom impresivnom prirodnom ljepotom, kuhinjom i kulturom, Bosna i Hercegovina može biti inspirativna i atraktivna destinacija za putnike iz Jordana i drugih zemalja istočnog Mediterana.

Pisane vijesti