U tijeku pripreme za Međunarodni sajam gospodarstva - Mostar 2022.

Međunarodni sajam gospodarstva, 23. izdanje, održavat će se od 5. do 9. travnja 2022. godine u Mostaru nakon dvogodišnje stanke. Zemlja partner je Mađarska, a uz izlagače iz te zemlje, na sajmu se očekuju i izlagači iz drugih zemalja.
Za nastup mađarskih tvrtki na Mostarskom sajmu zadužena je Mađarska agencija za promociju izvoza-HEPA, čiji su predstavnici nedavno posjetili Mostarski sajam i izrazili zadovoljstvo partnerstvom kao i dosadašnjom suradnjom. Potvrđen je nastup oko 30 izlagača iz te zemlje, koja će predstaviti svoju gospodarsku, gastronomsku i kulturnu ponudu.
Sajam donosi iznimno bogat popratni program uz mnoštvo konferencija, B2B susreta i edukacija. Kako ističe organizator Mostarskog sajma, ove godine predviđeni su tematski dani, a svaki od njih donosi popratni sadržaj vezan za pojedini sektor gospodarstva, što će gospodarstvenicima pružiti prigodu za konkretne poslovne susrete, te unaprjeđenje poslovanja. Sve aktivnosti provodit će se uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera koje budu tada bile na snazi.

Pisane vijesti