Predstavljanjem turističke ponude Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije u Izraelu održana 4. video konferencija „Solo Croatia Project“

Predstavljanjem turističke ponude Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske  županije u Izraelu je 15. svibnja ove godine održana 4. video konferencija „Solo Croatia Project“. Video konferenciju je organizirala konzultantica za turizam Irene Rapoport uz potporu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Tel Avivu uz sudjelovanje dvadeset i troje predstavnika s  hrvatske i izraelske strane. Splitsko-dalmatinsku županiju predstavila je agencija Dreamtime, koja  je ove godine u veljači već sudjelovala i na IMTM Tel Aviv, najvećem turističkom sajmu u Izraelu. Na video konferenciji predstavljena je kulturna, ugostiteljska i hotelska ponuda grada Splita, Trogira kao i otoka Brača, Hvara, Šolte i Visa. Šibensko - kninsku županiju s posebnim osvrtom na kulturnu i povijesno-umjetničku ponudu grada Šibenika te na prirodne ljepote nacionalnih parkova Krka i Kornati predstavio je turistički vodič za županiju gospodin Dario Mikulandra. Zadarsku županiju uz promotivni video o gradu Zadru i o otocima zadarskog arhipelaga predstavila je agencija Terra Travel. Istaknuta je atraktivnost same regije za nautički turizam i mogućnost individualiziranog, mirnog odmora koji će se tražiti u sezoni 2020. 

S izraelske strane sudjelovali su predstavnici pet izraelskih turističkih agencija ali i pojedini individualni sudionici  koje je posebno zanimalo aktualno popuštanje mjera vezanih za korona virus u Republici Hrvatskoj te otvaranje hrvatskoga turističkog tržišta. Video konferencije se nastavljaju svaki petak do kraja svibnja.

 



Priopćenja