Predstavljanje turističke ponude Istarske i Primorsko-goranske županije

Predstavljanjem turističke ponude Istarske i Primorsko-goranske  županije dana 8. svibnja ove godine, održana je treća po redu video konferencija “Solo Croatia Project”  s ciljem promocije hrvatskog turizma u Izraelu u organizaciji konzultantice za turizam Irene Rapoport i uz potporu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Tel Avivu.

S hrvatske strane  Istarsku županiju predstavila je turistička agencija Q-Travels kao i predstavnik hotela i vinarije Meneghetti koji su istaknuli ljepote, kulturnu baštinu te gastronomsku i vinsku ponudu Istre. Predstavnici Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera  predstavili su Opatiju i  Crikvenicu s ponudom u segmentu Talasoterapije, otoke Lošinj i Cres s njihovom hotelskom ponudom, prirodnim ljepotama i osvrtom na programe liječenja respiratornih problema te regiju Gorskog Kotara s njenim atrakcijama u pogledu planinarskih tura, šetnji, šuma i čiste prirode.

S izraelske strane sudjelovali su predstavnici četiri izraelske turističke agencije koje je posebno zanimalo kada će se hrvatsko turističko tržište otvoriti za izraelske goste koji dolaze zrakoplovima te aktualno stanje oko koronavirusa i popuštanja mjera u Republici Hrvatskoj.

 

 

 



Priopćenja