Hrvatski predstavnici na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

Međunarodni sajam obrtništva IHM u Münchenu, 71. po redu, održavao se ove godine u razdoblju od 13. do 17. ožujka. Riječ je o najvećem i najznačajnijem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Europi te mjestu predstavljanja najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, a svojom raznolikom ponudom i temama iz svih područja obrtništva privlači svake godine veliki broj posjetitelja i izlagača različitih profila. Ovogodišnje izdanje sajma na ukupnoj površini od 75.000 m2 okupilo je preko 110.000 posjetitelja te više od 1.000 izlagača među kojima su bili i hrvatski obrtnici.

Naime, na zajedničkom izložbenom prostoru, u organizaciji i uz financijsku potporu Hrvatske obrtničke komore (HOK), nastupilo je ukupno 16 hrvatskih izlagača, koji su predstavili proizvode i usluge iz raznih djelatnosti.

Ovogodišnji sajam posjetili su predstavnici HOK-a na čelu s predsjednikom Ranogajcem, predstavnici Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Münchenu na čelu s generalnim konzulom Vladimirom Duvnjakom, predstavnici Obrtničke komore Zagreba na čelu s njenim predsjednikom Mirzom Šabićem, predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba, ravnatelji obrtničkih i srednjih strukovnih škola te predstavnici obrtničkih komora Splitsko-dalmatinske, Virovitičko-podravske i Varaždinske županije.



Priopćenja