U Novom Sadu potpisan Memorandum o razumijevanju između Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora i Udruženja gospodarskih komora Podunavlja

U okviru redovne godišnje skupštine Udruženja gospodarskih komora Podunavlja (Danube Chambers of Commerce Association – DCCA), održane 29. studenog ove godine u Novom Sadu, svečano je potpisan Memorandum o razumijevanju između te komorske asocijacije i Foruma jadransko-jonskih gospodarskih komora (Adriatic and Ionian Chambers Forum - AICF).

Memorandum je u ime AICF-a potpisala predsjednica ovog udruženja i potpredsjednica HGK za graditeljstvo, promet i veze, Mirjana Čagalj, koja je ujedno i idejni začetnik ove suradnje, dok je od strane DCCA MoU potpisao predsjednik tog udruženja Andras Rev.

Svečanosti potpisivanja nazočili su predsjednica Regionalne gospodarske komore Južnobačkog upravnog okruga Olivera Simović, voditelj Ureda za ekonomske poslove u Generalnom konzulatu Republike Mađarske u Novome Sadu Imre Farkaš i opunomoćeni ministar u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Republici Srbiji dr.sc. Stjepan Glas.



Priopćenja