Droga Kolinska dobitnik nagrade za marketinšku izvrsnost

Najveću marketinšku izvrsnost prošle godine pokazale su tvrtke Droga Kolinska, Knauf Insulation i ZKOTZ.

Na 23. slovenskoj marketinškoj konferenciji u Portorožu, Društvo za marketing Slovenije dodijelilo je ovogodišnje nagrade za marketinšku izvrsnost u 2018., a nagrađene su najbolje slovenske tvrtke u kojima je marketing glavni pokretač dobrih poslovnih rezultata. Među 9 finalista pobjedu je odnijela Droga Kolinska.

Navedena nagrada dodjeljuje se marketinško usmjerenim tvrtkama, koje svoju marketinšku misiju u svakodnevnom poslovanju i cjelokupnoj strategiji ostvaruju uz suvremene marketinške pristupe i ispreplitanje poslovnih funkcija unutar tvrtke. Nagrada je namijenjena prepoznavanju izvrsne strateške marketinške orijentacije cjelokupne tvrtke, kao i izvrsnosti u radu.

Kako je ustvrdio Mitja Pirc, predsjednik Društva za marketing Slovenije i predsjednik komisije za nagradu marketinška izvrsnost, tvrtke posljednjih godina postaju sve ambicioznije i hrabrije, a prijave stižu iz potpuno različitih djelatnosti, od tvrtki različitih veličina i iz različitih mjesta. Ono što je zajedničko svim finalistima jest veliki iskorak u načinu korištenja marketinga za poboljšanje svojih procesa i usmjerenosti prema korisniku. Među svim odabranim tvrtkama vidljiv je veliki napredak posljednjih godina. Nije nužno da su tvrtke izvrsne već danas, nego da se razvijaju pravom brzinom.



Priopćenja