Croatia Airlines uveo letove na relaciji Zagreb – Mostar

Iz Zračne luke „Franjo Tuđman“ u Zagrebu poletio je prvi zrakoplov Croatia Airlinesa prema Mostaru, čime je službeno uvedena nova međunarodna linija.

Redovni međunarodni letovi Mostar – Zagreb predstavljaju četvrtu novu liniju hrvatskog nacionalnog prijevoznika u ovogodišnjoj turističkoj sezoni. Mostar je 40. europsko odredište u koje će zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti tijekom ovogodišnje sezone u redovitom putničkom prometu.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će iz Zagreba u Mostar četvrtkom i nedjeljom u večernjim satima (22.10 sati), a iz Mostara u Zagreb petkom i ponedjeljkom u jutarnjim satima (6.15 sati). Letovi će se u iste dane obavljati i u zimskom redu letenja 2018/19., s tim što će večernji polasci iz Zagreba u Mostar biti u 21.10 sati. Na liniji će letjeti zrakoplovi Dash 8-Q400 kapaciteta sa 76 putničkih sjedala.

Povratne zrakoplovne karte za letove Zagreb - Mostar dostupne su po promotivnoj cijeni već od 89 eura na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr.



Priopćenja