Poslovna radionica i prezentacija hrvatske turističke ponude u Tokiju

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji sa Slovenskom turističkom organizacijom, održala je poslovnu radionicu i prezentaciju hrvatske turističke ponude u Tokiju , kojoj je prisustvovalo 46 stranih sudionika iz 43 tvrtke, kao i predstavnici japanskih medija specijaliziranih za industriju putovanja i turizam.

Na radionici su svoju ponudu predstavile turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, Kvarnera i grada Zagreba te Croatia Airlines, Atlas, Gulliver Travel, Adriatic DMC, Platanus i Pointers, a Turkish Airlines je tom prigodom predstavio svoju ponudu letove kojima, preko Istanbula, povezuje Hrvatsku i Japan.

Nazočnima se obratio i veleposlanik Republike Hrvatske u Japanu Dražen Hrastić te u svom prigodnom govoru istaknuo ljepotu i potencijal hrvatske turističke ponude, kao i neprekidni rast broja japanskih turista u našoj zemlji. Predstavnike japanskog turističkog sektora i medija pozvao je na još intenzivnije angažiranje na dovođenju gostiju i promociji Republike Hrvatske, jedne od najljepših zemalja na svijetu, pune života i događanja, te im pritom ponudio pomoć Veleposlanstvo RH u Tokiju.



Priopćenja