Ina i Energopetrol novi poslovni partneri PikaKartice

Potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji utemeljeno je novo partnerstvo tvrtke „Super Kartica“ s „HoldINA“ i „Energopetrol grupom“, koje će donijeti niz pogodnosti za članove „PikaKartica" programa lojalnosti i kupce „HoldINA“ i „Energopetrol“ benzinskih crpki.

Prigoda je to da članovi PikaKartice u Bosni i Hercegovini, uz sve pogodnosti koje su im dosad pružali partneri Konzum, Mercator, Gazprom i NIS Petrol benzinske postaje, HT Eronet, Intersport, Modiana i Kompas, uživaju u izvrsnim pogodnostima koje im donose novi partneri u programu – INA i Energopetrol benzinske postaje.

Novi partneri u programu – Holdina i Energopetrol ubrajaju se u najveće naftne tvrtke kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regiji i članice su MOL Grupe koja upravlja s više od 1.600 benzinskih crpki i zapošljava više od 34.000 radnika na području EMEA regije (Europa, Bliski Istok i Afrika), od kojih je više od 100 benzinskih crpki i više od 1.000 radnika na tržištu Bosne i Hercegovine. S tradicijom dugom 57 godina, INA i Energopetrol benzinske crpke odlikuju se vrhunskom kvalitetom goriva, besprijekornom uslugom i stalnim poslovnim inovacijama.

PikaKartica program je u protekle tri godine svojim članovima u Bosni i Hercegovini donio veliki broj novih partnera i pogodnosti te izrastao u najveći koalicijski program lojalnosti na prostoru te države. Danas broji više od 400.000 članova, što je najveće moguće priznanje. S novim partnerstvom, korisnicima nude još više pogodnosti na više od 500 prodajnih mjesta. Ove godine obilježavaju tri godine uspješnog poslovanja u BiH, a s otvaranjem Mercatora u BiH i on postaje jedan od poslovnih partnera PikaKartice.



Priopćenja