U Žepču održan 4. Gospodarski forum "Ja sam Business friendly, a ti?"

U organizaciji Razvojne agencije Žepče,  općine Žepče zajedno sa partnerskim organizacijama CRS i NALED – Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj Srbija, u Žepču je 12. listopada  2017. godine, održan 4. Gospodarski forum Žepče 2017. godine.

Forum  je okupio  predstavnike međunarodnih organizacija, institucija vlasti, gospodarskih komora, općina i gradova, udruženja gospodarstvenika, gospodarstvenike i druge relevantne sugovornike iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore koji su dali određene odgovore na temu foruma „Ja sam business friendly, a ti?“.

Sudionici Foruma su bili složni u zaključku da uspješna lokalna zajednica čini društvo konkurentnim, te da oznaka bussines friendly može doprinijeti samo dobrom i poticati daljnji razvoj gospodarstva i dovesti nove investicije.

Lokalne zajednice iz područja BEAR, općina Žepče, Tešanj i Teslić potiču razvoj lokalnog gospodarstva i unapređuju njegov razvoj te su na  forumu u Žepču  predstavljeni kao primjeri dobre prakse i uspjeha.

Svoje iskustvo i dobre prakse predstavile su i općine/županije iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore koje su također nositelji BFC certifikata i partneri u projektima sa agencijom RAŽ.

Iz Hrvatske svoja iskustva su predstavili Grad Ivanec, općina Stari Jankovci, općina Tovarnik, Brodsko-posavska županija, Agencija za investicije i konkurentnost RH i Panonia – drvni centar kompetencija.



Priopćenja