Poslovni susret hrvatskih i mađarskih poduzetnika

U organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Mađarskoj Pečuh, „PORE“ Razvojne agencije Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, a u okviru 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, održana je prezentacija na temu „Bespovratna financijska sredstva za poduzetnike u okviru Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. – PP Light Scheme“ te poslovni susreti hrvatskih i mađarskih poduzetnika.

Zoltán Pámer iz konzultantske kuće Logiframe predstavio je program „PP Light Scheme“ namijenjen poduzetnicima, a generalna konzulica Haluga je poduzetnicima predstavila sustav gospodarske diplomacije te na konkretnim primjerima načine na koje Generalni konzulat Republike Hrvatske u Pečuhu pomaže pri uspostavi i unapređenju gospodarskih veza Republike Hrvatske i Mađarske, poglavito u pograničnom području. 

Uslijedili su poslovni susreti kojima je nazočilo 68 mađarskih i hrvatskih poduzetnika iz drvno-prerađivačkog, metaloprerađivačkog, građevinskog i prehrambenog sektora te iz područja marketinga, proizvodnje tekstila i suvenira.



Priopćenja