Promocija vina Badela 1862 u SAD-u

Vina tvrtke Badel 1862 krenula su na veliku prekooceansku turneju. U New Yorku i Miami Beachu, u organizaciji uglednog Udruženja sommeliera SAD-a (United States Sommelier Association Miami) vinskim stručnjacima, sommelierima, uvoznicima, trgovcima na malo i industrijskim konzultantima SAD-a prezentirat će se ponuda od 16 hrvatskih, Badelovih vina, koje proizvodi u svojim vinarijama u Benkovcu, Daruvaru, Križevcima, te na Hvaru i Pelješcu.

U travnju ove godine na 16. Finger Lakes International Wine Competition 2015 u Rochesteru (treće po veličini ocjenjivanje vina u SAD-u) sva četiri vina Badela 1862 poslana na natjecanje osvojila su zlatne i srebrne medalje (Ivan Dolac Barrique berbe 2009., Korlat Merlot 2012., Korlat Syrah 2011., Dingač 50°). Odličja su izborena među 4000 prijavljenih uzoraka vina.

Dvije velike promocije svojih vina Badel će održati u Miamiju, a zatim i New Yorku, u organizaciji Udruženja sommeliera SAD-a. U medijskoj prezentaciji i populariziranju hrvatskih vina i Hrvatske kao prestižne turističke destinacije Badelu će pripomoći i ured Hrvatske turističke zajednice u SAD-u.

(Poslovni dnevnik)



Priopćenja