Međunarodna priznanja rovinjskom Mulini Beach baru i Termama Tuhelj

Svjetski magazin za putovanja Condé Nast Traveller uvrstio je Maistrin Mulini Beach bar u Rovinju među osam najboljih klubova na plaži u svijetu, dok su Terme Tuhelj iz Hrvatskog zagorja dobile međunarodnu nagradu "Stvaratelji za stoljeća" za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Iako različiti po vrsti turističkog proizvoda, lokacijama na kojima djeluju te priznanjima koja su dobili ovih dana, iz obje kompanije ističu njihovu važnost za poslovanje, promociju i prepoznatljivost na međunarodnoj razini.

Condé Nast Traveller osnovan je 1987. godine, temeljeći se na principu 'istine o putovanju', što podrazumijeva da čitatelji i dopisnici magazina putuju anonimno i sami snose troškove putovanja o kojima izvješćuju. To se smatra nešto objektivnijim prikazom doživljaja i destinacija, što taj časopis čini najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija, napominje se u priopćenju Maistre.

Za nagrade „Stvaratelji za stoljeća“ ove se godine natjecalo 220 kandidata iz deset zemalja (Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Austrije i Njemačke), a o dobitnicima je odlučivao međunarodni odbor od 12 članova (stručnjaci ekonomije, menadžmenta, marketinga i poduzetništva) iz navedenih zemalja.

(Hina)



Priopćenja