Prezentacija hrvatskih IT tvrtki u Veleposlanstvu RH u Londonu

U organizaciji The British Business Centre Croatia (BBCC) iz Zagreba i Veleposlanstva RH u Londonu u prostorijama Veleposlanstva 12. studenog 2015. održana je prezentacija i networking skup renomiranih hrvatskih tvrtki iz IT sektora  - IN2, Poslovna inteligencija, Perpetuum mobile i CROZ.

Skup je uvodno pozdravio veleposlanik prof. dr. sc. Ivan Grdešić naglasivši otvorenost Veleposlanstva u pružanju podrške hrvatskim tvrtkama, a gđa Ružica Jajčević, projekt manager BBCC istaknula je napore koje udruga ulaže u povezivanju hrvatskih i britanskih tvrtki te najavila kako nakon ovog prvog projekta u Londonu slijede i novi u 2016. u okviru kojih će se nastaviti započeta suradnja VRH u Londonu i BBCC-a.

Skupu je nazočilo 30-tak gostiju, među kojima su bili predstavnici renomiranih britanskih tvrtki, EBRD te udruga. Tom prigodom su izmijenjena iskustva te uspostavljeni novi kontakti za daljnju poslovnu suradnju.

Inače, u organizaciji BBCC, navedene hrvatske tvrtke bile su u radnom posjetu Londonu od 10. do 13. studenog kojom prigodom su se sastali s predstavnicima renomiranih britanskih tvrtki i institucija iz IT sektora.



Priopćenja