Predstavljena turistička ponuda središnje Hrvatske

U organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u Francuskoj, Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije i predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Francuskoj, 08. listopada  2015. godine predstavljena je ponuda Turističkog klastera središnje Hrvatske, s posebnim naglaskom na Sisačko-moslavačkoj županiji. Predstavljanju, koje se održalo u prostorima Veleposlanstva, nazočili su predstavnici brojnih turističkih agencija i specijaliziranih medija.

Uz veleposlanika Republike Hrvatske u Republici Francuskoj Ivu Goldsteina i župana Sisačko-moslavačke županije Ivu Žinića, u predstavljanju su sudjelovali dožupanica Anita Sinjeri Ibrišević, direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Francuskoj Daniela Mihalić Đurica i direktor Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije Željko Lenart.

Kao turistički najatraktivnije destinacije Sisačko-moslavačke županije zasebno su se predstavili Park prirode Lonjsko polje  i Lječilište Topusko. Promotivnim materijalima i prezentacijom predstavljene su i ostale županije Središnje Hrvatske – Zagrebačka, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Karlovačka i Bjelovarsko-bilogorska. Nakon prezentacije predstavljena je i eno i gastro ponuda Sisačko-moslavačke županije.



Priopćenja