Europski tjedan poduzetništva u Subotici


U tjednu od 17.-21. studenoga 2014. godine, održan je u Subotici Europski tjedan poduzetništva, u sklopu kojeg je Regionalna privredna komora Subotica organizirala susret zainteresiranih poduzetnika s predstavnicima agencija, institucija i lokalne samouprave kako bi ih upoznali s mehanizmima podrške koji im stoje na raspolaganju.  Jedna od adresa za pomoć u poduzetničkim poduhvatima, kako je prezentirano na  savjetovanju, bila je Regionalna razvojna agencija Panonreg, gdje su poduzetnici dobili sve informacije o dostupnoj pomoći.

Europski tjedan poduzetništva je promotivna kampanja Europske komisije, koja ima za cilj promociju poduzetništva kroz organizaciju niza promotivnih događaja različitih organizatora, kao i da informira poduzetnike o institucijama koje pružaju podršku razvoju MSP na lokalnom, nacionalnom i europskom nivou. Inicijativom u Srbiji koordiniraju Ministarstvo privrede i Privredna komora Srbije.
Poduzetnicima su na raspolaganju i usluge Udruženja poduzetnika, Biznis inkubatora i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, koji su se također bili predstavljeni okupljenima u komori.



Priopćenja