U Austriji otvorena tvrtka za gospodarsku suradnju


Na svečanom otvorenju tvrtke WDMP u Salzburgu su 29. rujna sudjelovali predstavnici Ministarstva gospodarstva, Brodsko-posavske, Bjelovarsko-bilogorske i Vukovarsko-srijemske županije, Agencije za investicije i konkurentnost, te predstavnici Veleposlanstva RH u Beču, grada Salzburga, Gospodarske komore Salzburga, počasni konzul Republike Hrvatske u Salzburgu i više austrijskih poduzetnika.

Predstavnici županija održali su prezentacije županija ističući specifične vrijednosti značajne za privlačenje potencijalnih investitora. Sudionici skupa imali su mogućnost uspostavljanja kontakata i razgovora o mogućoj poslovnoj suradnji, te su dogovorene daljnje aktivnosti oko prezentacija i poticanja poslovne suradnje županija RH s austrijskim tvrtkama.

Tvrtka WDMP posluje u cilju olakšavanja prava kupnje poduzeća sa sjedištem u inozemstvu, te doprinosi integraciji radnih procesa kupljenih poduzeća i dijelova poduzeća. WDMP će organizirati brojne radne sastanke, okrugle stolove, sportska i kulturna događanja, te konferencije na međunarodnoj razini, u cilju unaprjeđenja gospodarske suradnje između Hrvatske i Austrije.



Priopćenja