Studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Suvremene tehnologije u području hidroenergije i vodnog gospodarstva"


Predstavnici hrvatskog gospodarstva pozvani su sudjelovati na studijskom putovanju u Bavarsku koje organizira Njemačko – hrvatska industrijska i trgovinska komora na temu "Suvremene tehnologije u području hidroenergije i vodnog gospodarstva".

Kroz posjete bavarskim poduzećima i referentnim objektima, stručna predavanja, tematske radionice, te prezentacije primjera iz prakse sudionici iz Hrvatske stječu uvid u načine primjene pojedinih tehnologija u području hidroenergije i vodnog gospodarstva i ideje za moguća rješenja problema kod vlastitih projekata. Izravan kontakt s bavarskim predstavnicima tvrtki izvrsna je prilika za međunarodnu razmjenu iskustava i sklapanje prvih kontakata kao temelj za buduću poslovnu suradnju.

Studijsko putovanje će se održati od 19. do 23. svibnja 2014. godine, a program putovanja sastoji se od stručnih predavanja, posjeta poduzećima i referentnim objektima. Pri sastavljanu konačnog programa organizatori će uzeti u obzir sastav hrvatske delegacije i uskladiti ga s posebnim interesima i potrebama sudionika iz Hrvatske.

Rok za prijavu je 17.03.2014. godine, a kontakt za dodatne informacije o programu i načinu prijave: Davor Okičić (E-Mail: davor.okicic@ahk.hr, Tel.: +385-1-6311 600).



Priopćenja