23. studenoga 2022. – Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.: prijenos utakmice Hrvatska – Maroko u Rijadu hrvatske obitelji u Marrakechu uz nazočnost ministrice sporta Nikoline Brnjac

  • Slika

Na marginama sudjelovanja hrvatskog izaslanstva na 117. sjednici Izvršnog vijeća Svjetske turističke organizacije (UNWTO) održanoj u Marrakechu, veleposlanica Jasna Mileta organizirala je u srijedu, 23. studenoga u Rijadu Anadine, hrvatske obitelji koja živi u Marrakechu, prijenos utakmice između Vatrenih (viceprvaka svijeta) i Lavova s Atlasa, u sklopu prvog dana skupine F Svjetskog prvenstva 2022.

Unatoč šansama na obje strane, utakmica je na kraju završila neodlučenim rezultatom, na veliko olakšanje marokanskih navijača.

Utakmica, koja se prenosila na velikom ekranu, protekla je u prijateljskoj i toploj atmosferi, gdje su navijači dviju momčadi dijelili emocije utakmice.

„Voljela bih da Hrvatska i Maroko uspiju ući u drugo kolo pa neka najbolji pobjedi!!“, izjavila je veleposlanica Mileta prisutnim medijima nakon utakmice.



Pisane vijesti