Predstavljanje hrvatske gastronomije i vina u Jakarti

U organizaciji VRH Jakarta i hotela Borobudur u Jakarti je 4. veljace 2016. organizirana prezentacija hrvatske gastronomije i vina. Gostima je ponudeno maslinovo ulje Oleum Viride, Salvela, tartufi i proizvodi od tartufa Natura tartufi, pršut Voštane, sirevi Paška sirana te vina Ilocki podrumi, Feravino, Vino Bedekovich, Korlat, Ivan Dolac te alkoholna pica Badel 1862. U prostoru bara Churchill u hotelu Borobudur održana je prezentacija o ponudenim hrvatskim proizvodima i tijekom veceri su se prikazivali promidžbeni filmovi HTZ-a, a dijelili su se i promidžbeni materijali predstavljenih tvrtki. Na dogadanju se okupilo 50-ak posjetitelja, medu kojima su bili uvoznici i distributeri vina, poslovni ljudi, javni mediji, veleposlanici akreditirani u RI, predstavnici ministarstava, Indonezijske gospodarske komore, predstavnici hotela te ljudi iz politickog, gospodarskog i kulturnog života Indonezije, kao i novoimenovani veleposlanik RI u RH Nje. E. g. Alexander Litaay.

Priopćenja