Veleposlanstvo RH u Ottawi obilježilo je Dan državnosti RH i Dan oružanih snaga prijemom u Veleposlanstvu 9. lipnja 2010.

Veleposlanstvo RH u Ottawi obilježilo je Dan državnosti RH i Dan oružanih snaga prijemom u Veleposlanstvu 9. lipnja 2010. Zajednickom pozivu veleposlanice Vesele Mrden Korac i supruga, kao i brigadirnog generala Ante Padena, vojnog izaslanika za Kanadu sa sjedištem u Washingtonu i supruge, uz prisustvo generalnog konzula RH u Mississaugi Ljubinka Matešica sa suprugom, odazvalo se dvjestotinjak gostiju

Veleposlanstvo RH u Ottawi obilježilo je Dan državnosti RH i Dan oružanih snaga prijemom u Veleposlanstvu 9. lipnja 2010. Zajednickom pozivu veleposlanice Vesele Mrden Korac i supruga, kao i brigadirnog generala Ante Padena, vojnog izaslanika za Kanadu sa sjedištem u Washingtonu i supruge, uz prisustvo generalnog konzula RH u Mississaugi Ljubinka Matešica sa suprugom, odazvalo se dvjestotinjak gostiju. Prijem je protekao u iznimno ugodnoj atmosferi, a posjetitelji su imali i priliku razgledati izložbu Hrvatska etno riznica u izložbenom prostoru Veleposlanstva.

Priopćenja